#### **PUBLIC MEETING AGENDA**

#### June 13 - 14, 2023

Location: Renaissance Arlington Capital View (2800 S. Potomac Ave, Arlington, VA)

Tuesday, June 13, 2023	Day 1	
12:55 p.m. – 1:00 p.m.	Welcome and Introduction to Public Meeting	
1:00 p.m. – 2:00 p.m.	Military Criminal Investigative Organizations	
	(60 minutes) Ms. T.L. Williams, U.S. Army Criminal Investigative Division Special Agent Ashlee Wega, U.S. Air Force Office of Special Investigations	
	Special Agent Erin Hansen, U.S. Navy Criminal Investigative Service	
	Special Agent Kathleen 'Katie' Flynn, U.S. Coast Guard Criminal Investigative Service	
2:00 p.m. – 3:00 p.m.	<b>Prosecutors (work with special victims' counsel)</b> (60 minutes)	
	Lieutenant Colonel Heather Tregle, U.S. Army, JAG Corps	
	Colonel Naomi Dennis, U.S. Air Force, JAG Corps	
	Captain Angela Tang, U.S. Navy, JAG Corps	
	Colonel Glen Hines, Jr., U.S. Marine Corps, JAG Corps	
	Captain Anita Scott, U.S. Coast Guard, JAG Corps	
3:00 p.m. – 3:15 p.m.	Break	
3:15 p.m. – 4:15 p.m.	Prosecutors (Military and Civilian Experience)	
	(60 minutes) Device diase Concerned Backley Christiana, U.S. Army, Batimad	
	Brigadier General Bobby Christine, U.S. Army, Retired Lieutenant Colonel Joshua Bearden, U.S. Army, JAG Corps	
	Ms. Magdalena Acevedo	
	Ms. Kathleen Muldoon, U.S. Marine Corps	
4:15 p.m. – 5:15 p.m.	Senior Enlisted Leaders	
	(60 minutes)	
	Command Sergeant Major Michael J. Bostic, U.S. Army, Regimental Command Sergeant Major	
	Chief Master Sergeant Laura Puza, U.S. Air Force, Senior Enlisted Advisor	
	Master Chief Tiffany George, U.S. Navy, Command Senior	
	Enlisted Leader Master Company Sergeant Christopher Para U.S. Marine Comp	
	Master Gunnery Sergeant Christopher Pere, U.S. Marine Corps, Legal Services Chief	

### PUBLIC MEETING AGENDA

**Public Comment** (15 minutes)

5:30 p.m.

Public Meeting Adjourned

# PUBLIC MEETING AGENDA

Wednesday, June 14, 2023	Day 2
8:25 a.m. – 8:30 a.m.	Welcome and Overview of Day 2
8:30 a.m. – 9:30 a.m.	Special Victims' Counsel Organizations (60 minutes) Colonel Carol Brewer, U.S. Army, JAG Corps Colonel Tracy Park, U.S. Air Force, JAG Corps Captain Daniel Cimmino, U.S. Navy, JAG Corps Colonel Iain Pedden, U.S. Marine Corps, JAG Corps Ms. Elizabeth Marotta, U.S. Coast Guard
9:30 a.m. – 10:15 a.m.	<b>Civilian Advocacy Organizations (Victim Services)</b> (45 minutes) Ms. Jennifer Elmore, Protect Our Defenders Mr. Ryan Guilds, Survivors United
10:15 a.m. – 10:30 a.m.	Break
10:30 a.m. – 11:30 a.m.	<b>Civilian Advocacy Organizations (Diversity)</b> (60 minutes) Ms. Elisa Cardnell, Service Women's Action Network (SWAN) Ms. Lorry Fenner, Service Women's Action Network (SWAN) Ms. Rafaela Schwan, League of United Latin American Citizens (LULAC)
11:30 a.m. – 12:00 p.m.	<b>OSTC Course Observation Feedback</b> (30 minutes)
12:00 p.m. – 1:00 p.m.	Lunch
1:00 p.m. – 2:15 p.m.	<b>DoD Office of Diversity, Equity, and Inclusion</b> (75 minutes) Dr. Lisa Arfaa
2:15 p.m. – 2:20 p.m.	Break
2:20 p.m. – 2:35 p.m.	<b>Collateral Misconduct Report Update</b> (15 minutes)
2:35 p.m. – 2:50 p.m.	<b>Special Projects SC Update</b> (15 minutes)
2:50 p.m. – 3:05 p.m.	Case Review SC Update (15 minutes)
3:05 p.m. – 3:20 p.m.	<b>Policy SC Update</b> (15 minutes)
3:20 p.m. – 4:00 p.m.	Committee Deliberations (40 minutes) - Victim access to information - Panel selection criteria

# PUBLIC MEETING AGENDA

4:00 p.m. – 4:15 p.m.	Public Comment (15 minutes)
4:15 p.m. – 4:30 p.m.	Meeting Wrap-Up / Preview of Next Meeting
4:30 p.m.	Public Meeting Adjourned