Defense Advisory Committee on Investigation, Prosecution, and Defense of Sexual Assault in the Armed Forces (DAC-IPAD)

PUBLIC MEETING AGENDA

December 6-7, 2022 Ritz-Carlton, Pentagon City, Virginia

Tuesday, December 6, 2022	(Day 1)
9:00 a.m 9:10 a.m.	Welcome and Introduction to Public Meeting
9:10 a.m. – 10:10 a.m.	Uniform Code of Military Justice Panel Selection (60 minutes)
10:10 a.m. – 10:15 a.m.	Break
10:15 a.m. – 11:15 a.m.	Survivors United (60 minutes)
11:15 a.m. – 11:30 a.m.	Break
11:30 a.m. – 12:30 p.m.	Special Victims' Counsel/Victims' Legal Counsel (SVC/VLC) Panel (60 minutes)
12:30 p.m. – 1:30 p.m.	Lunch
1:30 p.m. – 3:00 p.m.	Offices of Special Trial Counsel Panel (90 minutes)
3:00 p.m. – 3:30 p.m.	DAC-IPAD and U.S. Government Accountability Office (GAO) Racial Disparity Reports Discussion (30 minutes)
3:30 p.m. – 3:45 p.m.	Break
3:45 p.m. – 4:00 p.m.	Preview Next Day Meeting
4:00 p.m. – 4:15 p.m.	Public Comment (15 minutes)
	Mr. Christopher Hines Mr. Antiwan Hennings Ms. Nicole Pulver
4:15 p.m.	Public Meeting Adjourned

Defense Advisory Committee on Investigation, Prosecution, and Defense of Sexual Assault in the Armed Forces (DAC-IPAD)

PUBLIC MEETING AGENDA

Wednesday, December 7, 2022 (Day 2)

8:55 a.m. – 9:00 a.m. Welcome and Overview of Day

9:00 a.m. – 9:30 a.m. Case Review Subcommittee Update

(30 minutes)

9:30 a.m. – 10:00 a.m. Special Projects Subcommittee Update

(30 minutes)

10:00 a.m. – 10:15 a.m. Break

10:15 a.m. – 10:45 a.m. Policy Subcommittee Update

(30 minutes)

10:45 a.m. – 10:55 a.m. Break

10:55 a.m. – 11:55 a.m. Deliberations

(60 minutes)

March 2023 Report

11:55 a.m. – 12:10 p.m. Meeting Wrap-up; Preview Next Meeting

(15 minutes)

12:10 p.m. Public Meeting Adjourned