## Defense Advisory Committee on Investigation, Prosecution, and Defense of Sexual Assault in the Armed Forces (DAC-IPAD)

### 31st PUBLIC MEETING

September 19-20, 2023

Location: General Gordon R. Sullivan Conference & Event Center 2425 Wilson Blvd, Arlington, VA 22201

Tuesday, September 19, 2023	Day 1
9:00 a.m. – 12:00 p.m.	Subcommittee Meeting: Policy (Closed)  BGen(R) James Schwenk (Chair)  MG(Ret) Marcia Anderson  Ms. Suzanne Goldberg  HON Jennifer O'Connor  Judge Karla Smith (Committee Chair)  DFO: Mr. Dwight Sullivan
9:00 a.m. – 12:00 p.m.	Subcommittee Meeting: Special Projects (Closed) Ms. Meghan Tokash (Chair) Judge Paul Grimm Mr. A.J. Kramer Dr. Jenifer Markowitz Dr. Cassia Spohn Judge Reggie Walton DFO: Mr. Dave Gruber
12:00 p.m. – 12:30 p.m.	Break (30 minutes)
12:30 p.m. – 12:35 p.m.	Welcome and Introduction to Public Meeting
12:35 p.m. – 1:05 p.m.	JSC Briefing on the 2023 Military Justice Executive Order (30 minutes)  CAPT Anita Scott, U.S. Coast Guard COL Christopher Kennebeck, U.S. Army
1:05 p.m. – 2:35 p.m.	Panel – Military Service OSTC Representatives (90 minutes)  BG Warren Wells, U.S. Army, Lead Special Trial Counsel RDML Jonathan Stephens, U.S. Navy, Lead Special Trial Counsel BGen Kevin Woodard, U.S. Marine Corps, Lead Special Trial Counsel Maj Gen Christopher A. Brown, U.S. Air Force, Lead Special Trial Counsel CDR Ben Gullo, U.S. Coast Guard, Deputy Chief Prosecutor
2:35 p.m. – 2:50 p.m.	Break

### Defense Advisory Committee on Investigation, Prosecution, and Defense of Sexual Assault in the Armed Forces (DAC-IPAD)

#### 31st PUBLIC MEETING

(15 minutes)

2:50 p.m. – 4:50 p.m. Panel – Former General Court-Martial Convening Authorities

(120 Minutes)

MG David M. Hodne, U.S. Army RDML (Ret) Charles Rock, U.S. Navy

TBD: U.S. Marine Corps

Maj Gen Kenneth T. Bibb, U.S. Air Force RDML Bryan Penoyer, U.S. Coast Guard

4:50 p.m. Day 1: Public Meeting Adjourned

#### Virtual Link

Dates/Times:

September 19, 2023: 12:30 p.m. – 4:50 p.m. September 20, 2023: 8:25 a.m. – 4:15 p.m.

https://www.zoomgov.com/j/1613272379?pwd=ZHILSU5maS9ZV3ZSREZOdllMVmdkdz09

Meeting ID: 161 327 2379

Passcode: 615243

Dial by your location

• +1 669 254 5252 US (San Jose) • +1 646 828 7666 US (New York)

Meeting ID: 161 327 2379

Passcode: 615243

# Defense Advisory Committee on Investigation, Prosecution, and Defense of Sexual Assault in the Armed Forces (DAC-IPAD)

W. J. J. C. J. 20 2022	D 1
Wednesday, September 20, 2023	Day 2
8:25 a.m. – 8:30 a.m.	Welcome and Overview of Day 2 (5 minutes)
8:30 a.m. – 9:30 a.m.	DAC-IPAD Court-Martial Observations Presentation and Committee Discussion (60 Minutes)
9:30 a.m. – 9:45 a.m.	Sexual Assault Case Adjudication Case Data Collection for FY 2021 and FY 2022 (15 minutes)
9:45 a.m. – 10:00 a.m.	Break (15 minutes)
10:00 a.m. – 11:30 a.m.	Policy Subcommittee Presentation and Committee Deliberations on Article 25, UCMJ, Panel Selection (90 minutes)
11:30 a.m. – 12:30 p.m.	Lunch (60 minutes)
12:30 p.m. – 2:00 p.m.	Special Projects Subcommittee Presentation and Committee Deliberations on Victim Access to Information (Sec 549B) (90 minutes)
2:00 p.m. – 2:15 p.m.	Break (15 minutes)
2:15 p.m. – 2:30 p.m.	Case Review Subcommittee Project Update (15 minutes)
2:30 p.m. – 3:30 p.m.	Collateral Misconduct Report Presentation and Committee Deliberations (60 minutes)
3:30 p.m. – 4:00 p.m.	Public Comment (30 Minutes)
4:00 p.m. – 4:15 p.m.	<b>Meeting Wrap-Up &amp; Preview of Next Meeting</b> (15 minutes)
4:15 p.m.	Public Meeting Adjourned