Defense Advisory Committee on Investigation, Prosecution, and Defense of Sexual Assault in the Armed Forces (DAC-IPAD)

PUBLIC MEETING AGENDA

February 21 - 22, 2023 Location: Renaissance Arlington Capital View, 2800 Potomac Ave, Arlington, VA

Tuesday, February 21, 2023	Day 1		
1:00 p.m. – 1:05 p.m.	Welcome and Introduction to Public Meeting		
1:05 p.m. – 1:50 p.m.	FY23 NDAA Review (JSC Representative) (45 minutes) CAPT Anita Scott, U.S. Coast Guard		
1:50 p.m. – 2:00 p.m.	Break		
2:00 p.m. – 3:30 p.m.	Trial Defense Organizations (90 minutes) COL Sean McGarry, U.S. Army CAPT Mark Holley, U.S. Navy Col Valerie Danyluk, U.S. Marine Corps Col Brett Landry, U.S. Air Force LCDR Jennifer Saviano, U.S. Coast Guard		
3:30 p.m. – 3:45 p.m.	Break		
3:45 p.m. – 4:00 p.m.	Public Comment (15 minutes)		
4:00 p.m. – 4:05 p.m.	Break		
4:05 p.m. – 4:50 p.m.	Special Projects SC Update and Annual Report Input (45 minutes)		
4:50 p.m.	Public Meeting Adjourned		

Defense Advisory Committee on Investigation, Prosecution, and Defense of Sexual Assault in the Armed Forces (DAC-IPAD)

PUBLIC MEETING AGENDA

Wednesday,	February	22, 2023	Day 2
------------	-----------------	----------	-------

8:55 a.m. – 9:00 a.m. Welcome and Overview of Day

9:00 a.m. – 9:45 a.m. Military Sentencing Update

(45 minutes)

COL Tyesha Lowery Smith, U.S. Army

9:45 a.m. – 10:00 a.m. Break

10:00 a.m. – 11:30 a.m. Former Military Judges

(90 minutes)

LTC(R) Stefan Wolfe, U.S. Army CAPT(R) Marcus Fulton, U.S. Navy CDR(R) Will Weiland, U.S. Navy

LtCol(R) Michael Libretto, U.S. Marine Corps COL(R) W. Shane Cohen, U.S. Air Force

11:30 a.m. – 12:30 p.m. Lunch

12:30 p.m. – 1:15 p.m. Policy SC Update and Annual Report Input

(45 minutes)

1:15 p.m. – 2:00 p.m. Case Review SC Update and Annual Report Input

(45 minutes)

2:00 p.m. – 2:15 p.m. Break

2:15 p.m. – 3:15 p.m. 5th Annual Report Deliberations

(60 minutes)

COL Jeff Bovarnick, Director

3:15 p.m. – 3:30 p.m.

Meeting Wrap-Up / Preview of Next Meeting

3:30 p.m.

Public Meeting Adjourned