Defense Advisory Committee on Investigation, Prosecution, and Defense of Sexual Assault in the Armed Forces (DAC-IPAD)

PUBLIC MEETING AGENDA

Location: Virtual

Tuesday, September 17, 2024

	, ,,
11:00 a.m. – 12:00 p.m.	Administrative Session (Closed)
12:00 p.m. – 12:05 p.m.	Welcome and Introduction to Public Meeting
12:05 a.m. – 1:15 p.m.	Committee deliberations on recommendations for enforcing victims' Article 6b rights (70 minutes)
	Purpose: To deliberate on the Policy Subcommittee's proposed findings and recommendations regarding provisions under Article 6b, UCMJ, fo enforcing victims' rights.
1:15 p.m. – 2:00 p.m.	Lunch (45 minutes)
2:00 p.m. – 3:00 p.m.	Committee deliberations on emerging issues identified on military installation site visits (60 minutes)
	Purpose: To identify themes and issues arising out of the Committee's military installation site visits. This discussion will involve issues, not specific site visit feedback, and is intended as a preliminary discussion to identify possible areas of future studies prior to full deliberations in December.
3:00 p.m. – 3:10 p.m.	Break
3:10 p.m. – 3:30 p.m.	Committee deliberations on emerging issues identified on military installation site visits (continued)

installation site visits (continued)
(20 minutes)

Purpose: To identify themes and issues arising out of the Committee's military installation site visits. This discussion will involve issues, not

Defense Advisory Committee on Investigation, Prosecution, and Defense of Sexual Assault in the Armed Forces (DAC-IPAD)

PUBLIC MEETING AGENDA

specific site visit feedback, and is intended as a preliminary discussion to identify possible areas of future studies prior to full deliberations in December.

3:30 p.m. – 4:00 p.m. Public Comment

(*30 minutes*)

4:00 p.m. – 4:30 p.m. Subcommittee Updates & Meeting Wrap-up

(30 minutes)

4:30 p.m. Public Meeting Adjourned